زمان کنونی: 10-02-2014, 12:52 PM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)







غذاهای ترکی
زمان کنونی: 10-02-2014, 12:52 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: ✣ unfeeling ✣
آخرین ارسال: ✣ unfeeling ✣
پاسخ: 14
بازدید: 918

پاسخ جدید موضوع جدید 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذاهای ترکی
نویسنده پیام
✣ unfeeling ✣
ارسال‌ها: N/A
تاریخ عضویت: N/A
 
سپاس ها
سپاس شده بار در ارسال

حالت من: هیچ کدام


ارسال: #1
غذاهای ترکی
بورک سیگار (Sigara Börek)
دستور بورک از همشهری آنلاین:

مواد لازم برای 15 عدد:

پنیر فتا: 200 گرم، خرد شود.
تخم‌مرغ: ‌یک عدد
جعفری خرد شده: 100 گرم
نمک و فلفل: مقدار دلخواه
خمیر یوفکا (موجود در سوپرمارکت‌ها و قنادی‌ها): یک بسته
کره: 100 گرم، ذوب شود.

طرز تهیه:

• فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد و یا گاز را روی درجه 4 تنظیم کنید.
• ظرف مخصوص پخت در فر را کمی چرب کنید.
• پنیر فتا و تخم‌مرغ را با هم مخلوط کنید، سپس نمک و فلفل و جعفری را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
• خمیر را روی سطح آردی قرار داده و روی آن یک لایه کره بمالید سپس ورقه دیگر خمیر را روی آن قرار دهید و روی آن کره بمالید و خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید.
• درون خمیرها را با مخلوط پنیر فتا و تخم‌مرغ و جعفری طوری پر کنید که از قسمت‌ لبه‌ها کمی خالی بماند.
• آن‌ها را به شکل سیگار، ‌لوله کنید و در ظرف مخصوص پخت قرار دهید و این مراحل را روی باقیمانده مواد تکرار کنید.
• روی بورک‌ها، کره بمالید و حدود 15 دقیقه آن‌ها را حرارت دهید تا طلایی رنگ شوند.
• بورک‌ها را هم سرد و هم داغ می‌توانید همراه با نوشیدنی دلخواهتان میل کنید.

[تصویر:  borek.jpg]

[تصویر:  borek1.JPG]
پاسخ با نقل قول
✣ unfeeling ✣
ارسال‌ها: N/A
تاریخ عضویت: N/A
 
سپاس ها
سپاس شده بار در ارسال

حالت من: هیچ کدام


ارسال: #2
RE: غذاهای ترکی
پلو اِگِه (ege pilavi)
پلو اگه
برای ۴ نفر

۲ لیوان برنج
۱/۲ لیوان بادام پوست گرفته
۱/۲ لیوان پسته
۱/۲ لیوان ماکارونی موی فرشته (به ماکارونی نازک و کوتاه گفته میشه، که حتا مامان من بعضی‌ وقت‌ها به جای ورمیشل می‌ریخت تو سوپ. تو ایران هست، تک یا مانا. همونی که طرح چارخونه داره رو بسته)
۵۰ گرم کره و یا زیتون یا از هر کدوم مقداری
جوجه کوچک آب پز (من نداشتم دو تا ران قسمت بالایی‌ بدون استخوان استفاده کردم)
۱، ۱/۲ ق چ نمک
۳ لیوان آب مرغ یا گوشت
مقداری فلفل سیاه

طرز تهیه:
برنج رو حداقل ۱ ساعت قبلش خیس کنید. مرغ رو با حداقل ۴ لیوان آب بپزین (بدون نمک). بعد ریش ریش کنین. آب مرغ رو دور نریزین.

کره رو در قابلمه گذاشته، ماکارونی را اضافه کنید و تا حدی تفت بدین که تغییر رنگ بدن. اول سفید میشن بعد طلائی. فوری از روغن خارج و بذارین تو بشقاب.

بعد پسته و بادام رو تو قابلمه بریزین و تفت بدین کمی‌ تا رنگشون خیلی‌ کم تغییر کنه. بعد برنج رو اضافه کنید. ۱ دقیقه تفت بدید. بعد ماکارونی‌ها و مرغ ریش ریش رو اضافه کنید. و با هم حدود ۱ دقیقه باز تفت بدین.

آب مرغ، نمک، و فلفل سیاه رو اضافه کنید. و بذارید بجوشه و آبش رو بکشه. مثل کته. بعد دم کن رو بذارین روش با حرارت ملایم دم کنین.

با گوجه خورد شده یا ماست آبلیمو دار میل کنین.
پاسخ با نقل قول
✣ unfeeling ✣
ارسال‌ها: N/A
تاریخ عضویت: N/A
 
سپاس ها
سپاس شده بار در ارسال

حالت من: هیچ کدام


ارسال: #3
RE: غذاهای ترکی
لاح معجون
یه خمیر ساده با آب و آردسبوس دارو خمیر مایه و نمک تهیه میکنیم
بعد از استراحت دادن خمیر رو خوب مشت میزنیم و ورز میدیم و کمی کره اضافه میکنیم

شکل خمیر بستگی به قالب داره مادر من از تابه تفلون ماهی (بیضی ) استفاده کرده
گردش مرسوم تره

در اصل باید مواد رو روی لاه معجون چید بعد به تنور چسبوند

ولی خوب روش ما اینه
گوشت چرخ کرده گوسفندی نیم چرب( نیازی به سرخ کردن نداره خام روی خمیر پهن میشه )
با فلفل دلمه ای ریز شده و جعفری و پیاز ساطوری و گوجه فرنگی پوست گرفته ریز شده روی خمیر پهن میکنیم
دستور اصلی پنیر نداره ولی این لاه معجون دستپخت مادری منه که کمی پنیر پیتزای رنده شده روش میپاشه
خمیر رو نازک توی قالب پهن میکنیم و مواد رو روی اون پهن میکنیم لزومی نداره مثل پیتزا لایه مواد ضخیم باشه لطف لاح معجون به نازکیشه
من فر رو روی 200 میذارم و مثل تنور حدود 5 دقیقه یا کمتر میپزه راستش توی هر فری باید به تشخیص کدبانوی خونه باشه
به طوری که نباید خمیر خشک بشه لاح معجون باید مثل لواشی که روش مایه کشیده اند بیرون بیاد
برش زدنشم توی شکل معلومه
مادر شوهرم که مهارتش بیشتره و تنور گازی هم توی خونه داره لاح معجون رو به قدری با مهارت در میاره که میتونی مثل لقمه لوله کنی و گاز بزنی!
منظورم اینه که اگه کدبانویی بتونه اونطوری در بیاره لاح معجون سنتی و اصیل ترکی رو از آب در آورده!
پاسخ با نقل قول
✣ unfeeling ✣
ارسال‌ها: N/A
تاریخ عضویت: N/A
 
سپاس ها
سپاس شده بار در ارسال

حالت من: هیچ کدام


ارسال: #4
RE: غذاهای ترکی
بورک گوشت چرخکرده (Kıymalı Börek)
این غذا در اصل یک نوع پیش غذای ترکیه ایه که با شیوه های مختلفی هم تهیه میشه! فوق العاده خوشمزه است و پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید.

آخرین دستوری (دستور من درآوردی!) که طبق اون بورک درست کردم رو براتون می نویسم:

خمیر یوفکا: 11 برگ 20*20 و یک برگ 40*40
پیاز سرخ شده : 1-2 قاشق غذاخوری
گوشت چرخکرده آماده شده : 10 قاشق غذاخوری
ذرت: 4 قاشق غذاخوری
برنج کته شده: سه چهارم پیمانه
سوسیس و کالباس یا گوشت مرغ : 2 قاشق غذاخوری
زیتون خرد شده نگینی: 1 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزای رنده شده: 1 پیمانه
رب -آبغوره-نمک-فلفل

گوشت چرخکرده خام را با پیاز و رب و آبغوره تفت داده و آماده می کنیم. برنج کته شده (که دم نکرده ایم!) را با گوشت مخلوط می کنیم و سوسیس و کالباس یا گوشت مرغ + ذرت + زیتون + کمی رب اصافه کرده و نمک و فلفل را چک می کنیم. مخلوط این مواد در اصل مایه میانی بورک است.

ته یک قالب 20*20 سانتی متر را چرب می کنیم. ورق 40*40 یوفکا را به عنوان اولین برگ ته قالب می اندازیم تا کناره های خمیر از ظرف بزند بیرون! روی برگ اول را با قلمو چرب کرده و برگ دوم را می اندازیم. برگ های اول به بعد همه اندازه کف قالب بریده می شوند. باز برگ دوم را چرب کرده و برگ سوم را می گذاریم و تا برگ 5 ادامه می دهیم.

مایه میانی بورک که تهیه کردیم را نصف کرده و نصف آن را روی برگ 5 ام ریخته و با قاشق صاف می کنیم. روی آن کمی پنیر پیتزای رنده شده ریخته و دو برگ خمیر یوفکا گذاشته و نصف باقیمانده مواد را به همراه باقی پنیر پیتزا می ریزیم. حال لبه های برگ اول را روی مایه بورک تا می کنیم (این کار به کناره ها انسجام می دهد و مانع از پخش شدن مایه موقع سرو می شود.) و به واسطه چرب کردن چند برگ دیگر خمیر را هم روی هم می چینیم. در نهایت روی برگ نهایی را زرده تخم مرغ و کنجد زده و پیش از اینکه در فر قرار دهیم بورک را به ابعاد مورد نظر برش می دهیم (چون برش دادن بعد از پخت موجب خرد شدن ورق های ترد یوفکا می شود.)
بورک آماده را در طبقه وسط فر با دمای 200 درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه (تا وقتی رویش طلایی و برشته شود.) می پزیم.
پاسخ با نقل قول
✣ unfeeling ✣
ارسال‌ها: N/A
تاریخ عضویت: N/A
 
سپاس ها
سپاس شده بار در ارسال

حالت من: هیچ کدام


ارسال: #5
RE: غذاهای ترکی
پرده پلو
غذاای ترکی‌ پرد پیلاوی Perde Pilavi


مواد لازم :
۲ پیمانه برنج
نیم کیلو گوشت مرغ یا گوشت بره
۱ پیمانه بادام
۳ق غ کره
2 پیمانه پیاز خرد شده
زرشک یا کشمش هر کدوم که دوست داشتید به مقدار لازم
۱ ق چ دارچین
۱ ق چ زردچوبه
۱ ق چ زنجبیل
زعفران به مقدار کافی

‌مواد لازم برای خمیر
نصف پیمانه شیر و یا ماست
نصف پیمانه روغن
۳ ق غ کره
۱ تخم مرغ
۱ ق چ بکینگ پودر یا میتونید به جای بکینگ پودر از یه قاشق مربا خوری خمیر مایع که قبلا تو یه مقدار آب گرم حل کردیم استفاده کنیم
۱ تا ۲ پیمانه آرد
یک چهارم ق چ نمک


خوب اول از همه یه توضیح کوچولو بدم که شما میتونید از هر چیز دیگه ای‌ که دوست داشتید استفاده کنید مثل ذرت، نخود فرنگی‌، هویج،....اما ارجینالش اینه به قول معروف
خوب بریم سر اصل مطلب اول از همه تمام مواد خمیر رو با هم مخلوط می‌کنیم خوب ورز میدیم هول وحوش ۳ تا۴دقیقه تا زمانی‌ که دیدیم خمیر به دستمون نمیچسبه و یک خمیر گردو صاف و یه دستی‌ بهدست آوردیم مثل این

بعد از اون این خمیر رو میگذاریم یه جای گرم البته روشو هم یه پلاستیک میکشم و یا یه حوله یا پارچه کلفت روش میذاریم تا حسابی‌ ور بیاد و حجمش دو برابر بشه به مدت یک تا یک ساعتو نیم میذاریم که استراحت کنه.

خوب حالا میریم سراغ بقیه کارمرغ و میذاریم با نمک و زردچوبه و پیاز بخار پز بشه بعد از اون که پخته شد تو صافی میذاریم تا سرد بشه و آبش گرفته بشه آبشو دور نریزیداا میتونید همون لحظه بذارید آبش بجوشه و یه مقدار آبلیمو و جو پرک اضافه کنید با کمی‌ هویج رنده شده و یه سوپ خیلی‌ خوشمزه داشته باشید ، خوب مرغو تیکه تیکه می‌کنیم استوخوناشو جدا می‌کنیم. پیاز رومیذاریم سرخ بشه و وقتی‌ سرخ شد ادویه ها ر اضافه می‌کنیم و یه تفت کوچولو میدیم و زرشک و یا کشمش رو هم اضافه می‌کنیم به مدت یک دقیقه با شعله متوسط وهم می‌زنیم تا خوب سرخ بشه بعد از اون تیکه های مرغو میریزیم و هم می‌زنیم به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تا مرغ هم سرخ بشه یه مقدار کره هم بهش اضافه می‌کنیم. بادوم رو میذاریم با آبه جوش به مدت ۳ دقیقه به جوشه و بعد میریزیم تو صافی و پوستشو درمیاریم . بادومهارو هم اضافه می‌کنیم ومیذاریم یه ۵ دقیقه تفت بخوره یادمون باشه یه مقدار بادوم میذاریم کنار واسه تزئین

ظرفی‌ که میخواید تو فر بذرید می‌تونه قالب کیک باشه یا یه ظرف پیرکس باشه که من از قالب کیک استفاده کردم داخل ظرفمون رو با کره چرب می‌کنیم. و چند تا بادوم رو میذاریم کف قالبمون و یا اطراف قالب و قالبو میذاریم تو یخچال .خوب برنجو آبکش می‌کنیم و میذاریم نرم بشه بیشتر از حد معمول نه زیاد شفته و وقتی آبه برنجو گرفتیم برنجو اضافه می‌کنیم به مخلوط مرغمون و کمی‌ نمک میریزیم و زعفران رو که قبلا دمش کردیم

خوب میریم سراغ خمیرمون خمیرمون رو به : دو قسمت کوچیک و بزرگ تقسیم می‌کنیم
خمیر بزرگترو با وردنه بازش می‌کنیم و بعد رو قالبموون میگذاریم طوری که خمیر یه مقدار از لبها بزنه بیرون و بعد مخلوط برنجو مرغ رو که درست کردیم میریزیم تو این قالب و خوب فشار میدیم تا حسابی‌ کیپ بشه و خمیر بعدیو با وردنه باز می‌کنیم و میگذاریم رو قالب و میبندیم اطراف قالبو با خمیر به این صورت و همه درزاشو میگیریم و روشو کمی‌ کره میمالیم .میذاریم تو فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی‌ که دیدیم روش برشته شده وقتی‌ دیدیم روش برشته شد در میاریم و میذاریم یه۵ دقیقه استراحت کنه و بعد تو ظرف مورد نظرمون برعکسش می‌کنیم و اطرفشو با هر چی‌ که دلمون خواست تزئین می‌کنیم که من از جعفری که بهطور سنتی استفاده میشه تو این غذا استفاده کردم
پاسخ با نقل قول
✣ unfeeling ✣
ارسال‌ها: N/A
تاریخ عضویت: N/A
 
سپاس ها
سپاس شده بار در ارسال

حالت من: هیچ کدام


ارسال: #6
RE: غذاهای ترکی
بادمجان شکم پربا ماکارونی
این غذا رو از oktay ustaیاد گرفتم میخواستم هر وقت بادمجون گیر اوردم درست کنم
اینم اسم اصلی این غذا:kiymali makarnali patlicanکه یه جورایی اگه بخوایم ترجمه کنیم میشه بادمجون باماکارونی و چرخکرده ولی شما همینی که من میگم رو بدونید اسمی که واسه غذا نوشتم
این یه غذای اصلیه چون توش ماکارونی داره

بادمجون ایتالیایی یا بستانی یا تپل همشون یکیه:1 عدد

گوشت چرخکرده پخته:یکی دو قاشق

جعفری و پیاز سرخکرده وفلفل دلمه ای قرمز:مقداری

اول این بامجون تپل رو برگهاشو بگیرید بعد ساقه شو کوتاه کنید که با سلیقه باشه بعداز وسط نصفش کنید و توشو دربیارید و نگینی خرد کنید و سرخش کنید بعد پیاز گوشت و فلفل رو هم با هم درست کنید و همه مواد رو قاطی کنید بهتره از ماکارونی فرمی خیلی ریز که اسم پارسیش نمیدونم چی میشه استفاده کنیداین اسم استانبولیش خودم میدونم چیه ولی اسم پارسیشو نمیدونم(boncuk makarna) اینو هم ابکش کنید و بریزید توی مواد من دیگه از اون نداشتم ماکارونی معمولی ریختم ولی حسابی خوردش کردم(الان لابد میگید مگه مجبوری بپزی اخه؟ خدمتتون عارضم اگه این غذارو درست نمیکردم بادمجونام خراب میشد اینه که مجبور شدم یه ذره من دراوردیش کنم)

و توی بادمجونا پر کنید روش حتما پنیر پیتزا بریزید خیلی کم بعد بذاریدش تو فر تا داغ بشه و پنیرشم اب بشه....
پاسخ با نقل قول
✣ unfeeling ✣
ارسال‌ها: N/A
تاریخ عضویت: N/A
 
سپاس ها
سپاس شده بار در ارسال

حالت من: هیچ کدام


ارسال: #7
RE: غذاهای ترکی

اين يه جور سوپ تركيه هست و همونجور كه از اسمش پيداست متعلق به امپراطوري عثماني ميشه ،سوپ مرادپاشا ،حالا من دقيق نميدونم فلسفش چيه اما پادشاهان عثماني هركدوم به اسم خودشون غذا ثبت كردن كه اكثرا هم انواع پلو رو شامل ميشه خوب شد گفتم پلو يادم باشه از پلوهاي عثماني هم براتون بذارم تا حذ كنيد

خب اينم بگم كه به جز گوشت چرخكرده چيز ديگه اي توش نبود و اين شد كه سراشپز سپيده دستي در نسخه اصلي غذا برده و آنرا به صورت دلخواه طبخ ميكند تا هم خوشمزه تر شود و هم پرملات تر و همم اينكه نميدونم اون دنيا جواب مرادپاشا رو چي بدم اگه پرسيد سوپ منو چرا خراب كردي!!!!دي

خب ديگه پرچونگي بسه ميريم سراغ تهيش:بسم الله

خب اول يه ليوان اب و يه ليوان اب گوشت رو ميريزم توي قابلمه تا بجوش بياد بعدش گوشتچرخكرده رو به صورت كوفته هاي خيلي ريز ريز درميارم و بهش كمي فلفل سياه و نمك و كمي هم دارچين ميزنم و توي روغن سرخ ميكنم و ميريزم توي ابي كه درحال جوشه بعدش چند قاشق ماست رو با يك قاسق ارد و نمك مخلوط ميكنم تا گره هاش باز بشه و فعلا ميذارمش كنار

بعدا من مقداري اسفناج و جعفري و كمي هم تره داشتم اينا رو هم ريز ميكنيم و ميريزم توي سوپ تا خوب بپزن . يه سيب زميني كوچيك رو هم خورد ميكنم توي سوپ تا اونهم بپزه

بعد كه حاضر شد اون ماستي رو كه گفتم نگه داريد ،اونو كمكم ميريزم توي سوپ و هم ميزنم تا نبره يه قل كوچولو كه زد حاضره.

براي روش هم كمي فلفل پاپريكا رو تو روغن تفت بديد و يه قاشق بريزيد روي سوپ اما من نداشتم و كمي كره ابكرده ريختم روش تا خوشمزه ترش بكنه
پاسخ با نقل قول
✣ unfeeling ✣
ارسال‌ها: N/A
تاریخ عضویت: N/A
 
سپاس ها
سپاس شده بار در ارسال

حالت من: هیچ کدام


ارسال: #8
RE: غذاهای ترکی
بورک اسفناج
بورک اسفناج



مواد لازم:[/b]

اسفناج
پیاز
خمیر آماده یوفکا
پنیر پارمزان
شیر
روغن زیتون یا کره
ادویه شامل فلفل سیاه و زرد چوبه
[b]
طرز تهیه:


پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و با زرد چوبه سرخ می کنیم سپس اسفناج ها را ریز خرد کرده و به همراه پیاز تفت می دهیم و کمی فلفل سیاه اضافه می کنیم. خمیر یوفکای دایره ای را باز کرده و به 16 قسمت تقسیم می کنیم. به صورت برش های پیتزا. ابتدا با قلم مو کمی شیر روی خمیر می زنیم تا نرم و قابل انعطاف شود. یک قاشق اسفناج را در انتهای قسمت پهن خمیر گذاشته و روی ان پنیر پارمزان میریزیم سپس دو طرف قسمت پهن را کمی به داخل تا کرده و لوله می کنیم. روی آن با قلم مو روغن زیتون و یا کره می زنیم و کنجد می پاشیم و به مدت 25 تا 30 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت 160 درجه سانتی گراد قرار داده و در پایان 5 دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی بورک ها طلایی شود. می توان به جای قرار دادن در فر بورک ها را در روغن سرخ کرد. بورک اسقناج با ماست بسیار خوشمزه است. نوش جان!
پاسخ با نقل قول
✣ unfeeling ✣
ارسال‌ها: N/A
تاریخ عضویت: N/A
 
سپاس ها
سپاس شده بار در ارسال

حالت من: هیچ کدام


ارسال: #9
RE: غذاهای ترکی
سالاد شلغم
موادلازم ( جهت 3تا 4 نفر):

شلغم پوست گرفته و رنده شده نیم کبلو
گشنیزیا جعفری ساطوری شده نیم پیمانه
هویج رنده شده 2عدد متوسط
لیمو دوعدد
روغن زیتون 3قاشق غذاخوری
فلفل قرمز ساییده شده اندکی
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
شلغم را کمی نمک بپاشید و در یک بشقاب ته گرد بریزید. لیمو را آب بگیرید و با روغن روی شلغم

بدهید. فلفل بپاشید. سالاد را با جعفری یا گیشنیز آرایش دهید.
پاسخ با نقل قول
✣ unfeeling ✣
ارسال‌ها: N/A
تاریخ عضویت: N/A
 
سپاس ها
سپاس شده بار در ارسال

حالت من: هیچ کدام


ارسال: #10
RE: غذاهای ترکی
جوجه کباب استانبولی
طرز تهیه جوجه کباب استانبولی

مواد لازم

سینه و ران مرغ پوست و استخوان گرفته : 1کیلو
سیر کوبیده : 3 تا 4 حبه
پیاز کوچک پوست گرفته : 10-12 عدد
گوجه فرنگی کوچک : 8-10 عدد
فلفل دلمه ای خورد کرده : 1-2 عدد
نعنای خشک : 1قاشق مرباخوری
آبلیموی تازه : 2-3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون : نصف پیمانه
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم


طرز تهیه

روغن زیتون ، آب لیمو ، نعنا ، فلفل سیاه و سیر را در ظرف در داری بریزید و مخلوط کنید ، سپس مرغ را در این مایه بغلتانید ، در ظرف را بیندید ، و 12 ساعت یا بیشتر در یخچال بخوابانید . چند با زیر و رو کنید .

تکه های مرغ را لوله کنید و با گوجه فرنگی و پیاز و فلفل دلمه ای یک در میان ( مرغ- گوجه فرنگی – مرغ- پیاز – مرغ- فلفل – مرغ) به سیخ بکشید.
سیخ ها را روی آتش زغال یا در کباب پز روی شعله گاز آتش بدهید و نمک بپاشید . دقت کنید کباب خشک نشود .
پاسخ با نقل قول
پاسخ جدید موضوع جدید 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه غذاهای لبنانی وروجک 3 100 09-01-2013 10:12 AM
آخرین ارسال: وروجک
  غذاهای گیاهی و غذا با سبزیجات ✣ unfeeling ✣ 8 441 09-04-2012 12:49 PM
آخرین ارسال: ✣ unfeeling ✣
  طرز تهیه نان شیرمال ترکی Fatemeh 0 97 06-18-2012 12:47 AM
آخرین ارسال: Fatemeh
  غذاهای ملل Fatemeh 0 94 05-11-2012 04:33 PM
آخرین ارسال: Fatemeh

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

تماس با ما | فن آوران تولمات | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS